LaskuWebbi on tilitoimistojen käyttöön tarkoitettu ratkaisu sähköiseen palvelutarjontaan.

LaskuWebin avulla tilitoimiston asiakkaat voivat katselmoida ja hyväksyä ostolaskunsa internet-selaimella. Samalla LaskuWebbi toimii asiakkaiden laskujen väliaikaisena arkistona, josta asiakas ja vaikkapa tilintarkastaja voivat tehdä hakuja. Se mahdollistaa myös matkalaskujen tuottamisen sähköisesti palkanlaskijan tarpeet huomioiden. Lisäksi siinä on erillinen raporttiarkisto erilaisia raportteja varten.

Tyypillisesti ostolaskujen kierrätysjärjestelmät ja muut vastaavat tuote- ja toimintokokonaisuudet ovat loppuasiakkaan kannalta liian kalliita, monimutkaisia käyttää, sisältävät asiakkaan kannalta tarpeettomia toimintoja ja vaativat paljon koulutusta.

LaskuWebbi on kehitetty erityisesti niin pienten kuin suurempienkin tilitoimiston asiakkaiden tarpeet huomioiden: hinnoittelun, käytettävyyden, omaksuttavuuden ja toimintojensa sekä joustavuuden kannalta.

LaskuWebbi tarjoaa siis palveluita tilitoimiston henkilökunnalle ja tilitoimiston asiakkaille sekä tarvittaessa myös tilintarkastajalle.

LaskuWebin käyttöliittymä voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaan muuten käytössä olevaa graafista ulkoasua ja ohjeistusta.

Ole hyvä ja tutustu lisää Laskuwebbi-sivustolla

 

LaskuWebbi